• Popularne diety
  • Przepisy na lekkie dania
  • Oblicz swoje BMI
  • Licznik kalorii
  • Kontakt
  • 40+
  • fix
  • detox

Przepisy na lekkie dania

  • Zupa wiosenna
  • Sałatka andaluzyjska
  • Ryba pieczona z warzywami
  • Leczo z kabaczka

Zupa wiosenna

1 porcja dostarcza: 87 kcal, tłuszczu 5 g, białka 2 g, węglowodanów 7 g (0,5 WW)

  • 2 marchewki (10 dag),
  • kawałek selera (3 dag),
  • kawałek kalafiora (5 dag),
  • kawałek pora (3 dag),
  • 1 łyżeczka oliwy z oliwek,
  • 200 ml wody,
  • sól, świeżo zmielony pieprz, kilka drobno posiekanych listków zielonej pietruszki

Marchewki i seler obrać, opłukać pokroić w duże, cienkie plastry, a następnie w romby. Kalafior umyć i podzielić na małe różyczki, por również umyć i pokroić w romby. Rozgrzać oliwę, dodać warzywa i poddusić, wlać wodę, doprawić do smaku i gotować około 5 minut – warzywa powinny być półmiękkie. Doprawić zupę solą i pieprzem, dodać zieloną pietruszkę.

  • Popularne diety
  • Przepisy na lekkie dania
  • Oblicz swoje BMI
  • Licznik kalorii
  • linea 40+
  • fix
  • linea detox
  • Popularne diety
  • Przepisy na lekkie dania
  • Oblicz swoje BMI
  • Licznik kalorii
  • Kontakt

CCopyright 2017 Aflofarm Farmacja Polska Sp. z o.o. | Polityka prywatności i cookies / regulamin